Updates 55 en 56: Wijzigingen in Unit4 Wholesale

Via ExpertPlace hebben we de release notes van Unit4 al gedeeld en informatie verstrekt over de belangrijke fixes en uitgebreide functionaliteiten.

Van de laatste updates hebben we een aantal handige en belangrijke updates op een rij gezet die impact hebben op je huidige processen zodra deze updates zijn geïnstalleerd. Het gaat respectievelijk om:

  1. Tabelstructuur aanpassing voor het vereenvoudigen van data opslag van teksten, vertalingen en kenmerkwaarden (Update 56);
  2. Importprofielen: verbetering m.b.t. onderhoud en functionaliteit (Update 55).

In het onderstaande kennisdocument hebben we het uitgewerkt met ook wat het voor de organisatie aan waarde kan opleveren.

Wij helpen je graag verder als je vragen hebt rond deze wijzigingen of andere vragen m.b.t. de updates in Unit4 Wholesale. Hiervoor kun je contact opnemen met David Raaphorst (via e-mail: [email protected] of telefonisch: 06 306 55 301).

Downloads:

Nog geen lid van Expertplace?

Geniet van alle voordelen die ExpertPlace te bieden heeft zoals het downloaden van kennisdocumenten, het geven van een reactie of het plaatsen en vinden van klussen en natuurlijk het directe contact met vakgenoten!

Nu registreren

Blijf op de hoogte

Je hoeft niet alles zelf te halen. We kunnen we het ook bij je brengen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we brengen je periodiek op de hoogte van de laatste kennisontwikkelingen en actuele discussies.

schrijf je in voor de nieuwsbrief