afbeelding van David Raaphorst
Werkelijke naam: 

Per 1 januari 2020 heb ik het Wholesale Consulting Group versterkt. Vanaf 2005 heb ik binnen Groothandel en retailorganisaties verschillende ERP-implementaties (Microsoft Dynamics) uitgevoerd als business & applicatie consultant. Mijn expertise ligt met name op het gebied van inkoop, logistiek, distributie en MRP/ replenishment. Ook heb ik ruime ervaring opgedaan op andere domeinen binnen de Supply Chain.

Mijn motto is 'People make the business and process generates the lifeline of the business!' Dit perspectief is essentieel bij elke software implementatie en het digitaliseren van de business. Onafhankelijk van de software (ERP systeem, een ‘best-of-breed’ oplossing of een compleet platform), een implementatie kan alleen maar succes hebben als voldoende duidelijkheid is over de bedrijfsprocessen, de bedrijfsrollen en minstens zo belangrijk de proceseisen. Dan gaat het niet alleen om de huidige processituatie, – en vaak zijn de processen gedocumenteerd die verre van actueel zijn – maar met name om de toekomstige situatie. Waar ziet een organisatie zichzelf staan over pakweg 3 jaar? Dit bepaalt mede hoe en welke oplossing(en) ingezet moeten worden.

Vanuit mijn motto zet ik me dagelijks in bij mijn zakenrelaties en streef ik ernaar om waarde te creëren voor mens en organisatie.

Heb je een vraag? Neem direct contact op via email ([email protected]) of telefonisch (+31 (0)6 30655301).

Functie: 
Consultant
Rol: 
Adviseur
Consultant
Trainer
Interesses: 
Lezen
Muziek
Voetbal
Wielersport
Skills: 
Applicatiebeheer
Coaching
Informatieanalyse
Leidinggeven/management
Marketing
Organisatieontwikkeling
Projectmanagement
Training
Verkoop

Nog geen lid van Expertplace?

Geniet van alle voordelen die ExpertPlace te bieden heeft zoals het downloaden van kennisdocumenten, het geven van een reactie of het plaatsen en vinden van klussen en natuurlijk het directe contact met vakgenoten!

Nu registreren