Volledige integratie met PS in foodservice

Handelt u in voeding, drank of non-food? Wilt u eenvoudig productinformatie ontvangen van producenten? Via PS haal je gevalideerde en actuele productinformatie op van jouw assortiment voor logistiek en e-commerce. Op dit moment bevat PS in Foodservice meer dan 250.000 producten.

Eén plek voor alle informatie

Als groothandel moet je over alle commerciële, product inhoudelijke en logistieke informatie van al jouw leveranciers kunnen beschikken. Dit is noodzakelijk voor commerciële doeleinden en om te kunnen voldoen aan je wettelijke informatieplicht. Jouw klanten vragen naar productinformatie én de nood aan transparantie wordt steeds groter.

Het handmatig opvragen en verwerken van informatie kost veel tijd en is niet efficiënt. Daarom is het logisch om te kiezen voor één centraal en digitaal platform om informatie te borgen en vervolgens te gebruiken. Dat kan met PS in Foodservice.

Tijd, energie en geld besparen

Je hoeft niet langer elke leverancier individueel te benaderen om productinformatie te verzamelen en intern te verwerken. Alle benodigde productdata wordt opgehaald bij het platform van PS in Foodservice en automatisch up-to-date gehouden. Doordat je via PS optimaal gebruik maakt van de technische mogelijkheden wordt het handwerk geminimaliseerd. Via de beschikbare API’s wordt uw product beheersysteem automatisch voorzien van de beschikbare data uit PS in Foodservice. Dat scheelt een hoop tijd, energie en geld.

PS helpt bij je e-commerce

Meer dan duizend Nederlandse, Belgische en andere buitenlandse producenten borgen hun productinformatie bij PS in Foodservice. Meer dan 3500 merken kunnen worden opgehaald en gebruikt. Deze informatie kan getoond worden binnen jouw bestelomgeving. Zo kan de afnemer alle actuele informatie altijd makkelijk vinden. Hoe beter je bestelomgeving, hoe meer verkoop!

Geef je producten een gezicht

Packshots, sfeerfoto’s, filmpjes van bereidings- en/of presentatiewijze, zijn allemaal op te halen bij PS in Foodservice. Naast de wettelijk verplichte informatie (ingrediënten, allergenen en voedingswaarden), vind je bij PS ook alle nodige commerciële informatie: de juiste benaming, omschrijvingen, recepten, keurmerken en certificaten. Alles wat je nodig hebt om jouw eigen webshop te verrijken.

Figuur 1: Foodbook van psinfoodservice

Een volledige integratie naar PS in Foodservices

We hebben bij één van onze klanten met behulp van het Dovetail integratieplatform een volledige koppeling met PS in Foodservices gerealiseerd. PS in Foodservices verrijkt hierdoor het Beeyond PIM-platform met belangrijke en waardevolle artikelinformatie. Het Beeyond PIM-platform is uiteindelijk de master data hub die de verschillende systemen en (online) verkoopkanalen voedt. Zoals het toekomstige CloudSuite e-commerce platform dat nu geimplementeerd wordt. We hopen ook daar in de toekomst meer over te kunnen berichten.

Kijken of er reeds producten van u in staan? Check online via deze link https://foodbook.psinfoodservice.com/prod/dc .

Bron artikel:  https://psinfoodservice.nl/ .

Nog geen lid van Expertplace?

Geniet van alle voordelen die ExpertPlace te bieden heeft zoals het downloaden van kennisdocumenten, het geven van een reactie of het plaatsen en vinden van klussen en natuurlijk het directe contact met vakgenoten!

Nu registreren

Blijf op de hoogte

Je hoeft niet alles zelf te halen. We kunnen we het ook bij je brengen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we brengen je periodiek op de hoogte van de laatste kennisontwikkelingen en actuele discussies.

schrijf je in voor de nieuwsbrief