Unit4 Mobile Sales de laatste sprintdocumentatie beschikbaar

In Mobile Sales worden de nodige ontwikkelingen en uitbreidingen gerealiseerd. Sprint 62 is het laatste wapenfeit.

Naast de nodige opgeloste meldingen en honoreren van hooggewaardeerde ideeën vanuit Unit4Ideas zijn een aantal mooie integraties gerealiseerd die het gebruik van de applicatie en het leven van verkoop weer aangenamer maken. Meer doen in dezelfde tijd is het devies.

De belangrijkste wapenfeiten op een rij:

  • Voeg je een nieuwe relatie of prospect toe dan is het fijn als je gelijk de juiste gegevens volledig in kunt vullen. Mobile sales maakt het nu mogelijk om tijdens het toevoegen van een nieuwe relatie aan de hand van de ingevulde firmanaam het register van de Kamer van Koophandel te raadplegen waarna de juiste gegevens direct in Mobile Sales worden gevuld.
  • Gebruik maken van Google Maps API Key. Makkelijk om het adres en route er naar toe te vinden.
  • En natuurlijk dat, naast OpenAnalytics, nu ook de QlikSense dashboards getoond kunnen worden in Mobile Sales. Verkoop is nu nog beter uitgerust met alle verkoopinformatie om te adviseren m.b.t. trends in assortimenten, productlijnen en omzetten. 

Download de laatste Mobile Sales sprintdocumentatie voor een volledig overzicht.

Downloads:

Nog geen lid van Expertplace?

Geniet van alle voordelen die ExpertPlace te bieden heeft zoals het downloaden van kennisdocumenten, het geven van een reactie of het plaatsen en vinden van klussen en natuurlijk het directe contact met vakgenoten!

Nu registreren

Blijf op de hoogte

Je hoeft niet alles zelf te halen. We kunnen we het ook bij je brengen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we brengen je periodiek op de hoogte van de laatste kennisontwikkelingen en actuele discussies.

schrijf je in voor de nieuwsbrief