Transsmart - self service voor track & trace emails!

Meld je dan aan als 'trial klant' voor de nieuwe self service voor track & trace emails van Transsmart.

Nieuw: self service voor track & trace emails!

Één van de functionaliteiten die Transsmart momenteel ontwikkeld is 'self service' voor de SmartTrack oplossing. Met SmartTrack maak je je eigen email templates voor de track & trace mails die je naar je klanten stuurt: iedere mail in je eigen huisstijl, met welke vervoerder je de zending ook verstuurt. Creëer de ultieme klantreis van bestelling tot bezorging.

Tot nu toe richt Transsmart deze emails altijd voor de klanten in. Maar vanaf de zomer kun je je templates zelf beheren en aanpassen.

Wil jij deze nieuwe self service functionaliteit testen?

Meld je dan aan als 'trial klant' via onderstaande button. Transsmart neemt dan contact met je op om te bepalen of je binnen het profiel past en kan gaan testen.

Meld je aan als trial klant.

Voor de inrichting van deze functionaliteit aan de zijde van Unit4 Wholesale hebben we enkele weken geleden al een kennisdocument ontwikkeld. Lees ons kennisitem hierover.

Nog geen lid van Expertplace?

Geniet van alle voordelen die ExpertPlace te bieden heeft zoals het downloaden van kennisdocumenten, het geven van een reactie of het plaatsen en vinden van klussen en natuurlijk het directe contact met vakgenoten!

Nu registreren

Blijf op de hoogte

Je hoeft niet alles zelf te halen. We kunnen we het ook bij je brengen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we brengen je periodiek op de hoogte van de laatste kennisontwikkelingen en actuele discussies.

schrijf je in voor de nieuwsbrief