Signaleren verschoven levertijden voor verkoop

Na verwerking van een inkoopbevestiging geeft deze query aan welke orders verschoven zijn en of daardoor verkoopverplichtingen in gevaar komen.

 

Niet iedere Agresso Wholesale / Unit4 Groothandel gebruiker werkt met de PNA / PSA functionaliteit. Toch wil je snel inzicht hebben welke vertragingen aan de leverancierszijde invloed hebben op de bevestigde levertijden in verkooporders

Je wilt ook in deze situatie op tijd kunnen reageren naar de desbetreffende klanten. Als klanten bellen op de dag dat ze goederen eigenlijk verwachten, loop je achter de feiten aan. Zeker in situaties waar de goederen een onderdeel zijn van een groter (bouw)project. Op dat moment zijn uiteindelijk meerdere partijen aan de klantzijde betrokken en afhankelijk van een volgordelijke planning die nu in gevaar is gekomen.

We hebben voor gebruikers die geen PNA/PSA functionaliteit een mooie query en Live Tegel ontwikkeld, die ze kan ondersteunen in dit proces.

Geïnteresseerd in de achterliggende query voor de Live tegels, stuur dan een kort berichtje via deze link. We nemen dan contact met je op hoe we de query, batch-, procesinrichting en Live tegels kunnen uitwisselen.

Nog geen lid van Expertplace?

Geniet van alle voordelen die ExpertPlace te bieden heeft zoals het downloaden van kennisdocumenten, het geven van een reactie of het plaatsen en vinden van klussen en natuurlijk het directe contact met vakgenoten!

Nu registreren

Blijf op de hoogte

Je hoeft niet alles zelf te halen. We kunnen we het ook bij je brengen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we brengen je periodiek op de hoogte van de laatste kennisontwikkelingen en actuele discussies.

schrijf je in voor de nieuwsbrief