Release notes van Unit4 Wholesale SP-6 Fix 47

We liepen vanaf de decembermaand tot en met de jaarwisseling achter met het plaatsen van de release notes. Ondertussen is Unit4 gewoon doorgegaan met de ontwikkelingen en zijn de release notes van Unit4 Wholesale Service Pack 6 Fix 47 beschikbaar.

Naast de voortdurende uitbreidingen en verbeteringen van het REST-API aanbod vallen in deze release (fix 47), en een aantal releases hiervoor, op dat het mogelijk is geworden om tot 5 App-servers te laten installeren. Met het toegenomen digitale verkeer is het gebruik van de tegels, informatieprofielen, batch, SOAP en REST bij veel gebruikers sterk toegenomen. Je kunt deze verwerkingen nu beter verdelen om de prestatie/snelheid op het gewenste niveau te houden.

Daarnaast valt de functionaliteit op om informatieprofielen te gebruiken voor de query results van tegels. Dit is een lang gekoesterde wens. Ook het zelf kunnen definiëren van de criteria voor informatieprofielen is een handige uitbreiding.

Zie verder de release notes van fix 47 met oplossingen van de meldingen, ideas en doorontwikkelingen op verschillende gebieden.

Downloads:

Nog geen lid van Expertplace?

Geniet van alle voordelen die ExpertPlace te bieden heeft zoals het downloaden van kennisdocumenten, het geven van een reactie of het plaatsen en vinden van klussen en natuurlijk het directe contact met vakgenoten!

Nu registreren

Blijf op de hoogte

Je hoeft niet alles zelf te halen. We kunnen we het ook bij je brengen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we brengen je periodiek op de hoogte van de laatste kennisontwikkelingen en actuele discussies.

schrijf je in voor de nieuwsbrief