Operationele KPI's voor iedere afdeling

Operationele KPI’s zijn belangrijk om te delen met medewerkers. Zo hebben we diverse Live Tegels gemaakt om deze inzichtelijk te maken en te delen.

Je kunt mooie rapporten maken en regelmatig met elkaar delen. Rapporten blijven in de basis echter statisch. De kracht van Live Tegels binnen Agresso Wholesale / Unit4 Groothandel is dat het in een dynamische werkomgeving direct ondersteunt om de juiste dingen te doen. Het biedt medewerkers in de operatie daarmee zeer krachtige functionaliteit.

In de praktijk zien we dat de mogelijkheden van Live Tegels nog vaak onvoldoende benut wordt. Het grote voordeel van een Live Tegel is dat je vanuit de signalering direct tot een interventie in de applicatie over kan gaan en daarmee vooral klanten beter en sneller van dienst kan zijn.

We ontdekken steeds meer toepassingen met Live Tegels die we graag delen, zoals:

Orderintake per dag / week / maand

Orderportefeuille per week maand dag / ordersoort

Te levereren goederen per dag voor logistieke planning

Geïnteresseerd in de achterliggende query voor de Live tegels, stuur dan een kort berichtje via deze link. We nemen dan contact met je op hoe we de query, batch-, procesinrichting en Live tegels kunnen uitwisselen.

Nog geen lid van Expertplace?

Geniet van alle voordelen die ExpertPlace te bieden heeft zoals het downloaden van kennisdocumenten, het geven van een reactie of het plaatsen en vinden van klussen en natuurlijk het directe contact met vakgenoten!

Nu registreren

Blijf op de hoogte

Je hoeft niet alles zelf te halen. We kunnen we het ook bij je brengen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we brengen je periodiek op de hoogte van de laatste kennisontwikkelingen en actuele discussies.

schrijf je in voor de nieuwsbrief