Meerdere orders of schermen open

Nu in de nieuwste fix ook de mogelijkheid wordt geboden om schermen meerdere keren te openen, biedt dit mogelijkheden om efficiënter te werken. Hoe richt je dit voor gebruikers in.

Deze nieuwe mogelijkheid biedt met name handigheid voor de verkoopafdeling, zoals ze bijvoorbeeld in de situatie dat een verkooporder wordt ingevoerd en een andere klant belt waarvoor ook een verkooporder moet worden ingevoerd.

Deze optie activeer je met de volgende gebruikersparameter:

Als je al in een een verkooporder / productkaart / klantkaart zit kun je nu gewoon een tweede scherm, opstarten.

Onderin het scherm kun je switchen tussen de verkooporders.

Let op dat je de orders uiteindelijk wel een keer sluit, want er is geen beperking op het aantal openstaande orders.

Nog geen lid van Expertplace?

Geniet van alle voordelen die ExpertPlace te bieden heeft zoals het downloaden van kennisdocumenten, het geven van een reactie of het plaatsen en vinden van klussen en natuurlijk het directe contact met vakgenoten!

Nu registreren

Blijf op de hoogte

Je hoeft niet alles zelf te halen. We kunnen we het ook bij je brengen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we brengen je periodiek op de hoogte van de laatste kennisontwikkelingen en actuele discussies.

schrijf je in voor de nieuwsbrief

Reacties

afbeelding van Caroline Verel

Dag Maurice,
Dit is een fantastische functionaliteit en erg handig. Wat alleen niet handig is, is dat één en dezelfde verkooporder, tig keer geopend kan worden. Ik heb dit al aan Unit4 voorgelegd en het advies was dit via "idea" in te dienen omdat dit een aanpassing in de programmatuur vereist.
Van Productkaart en Klantkaart kunnen ook dezelfde producten/klanten meerdere keren geopend worden. 't Grappige is, dat dit weer niet geldt voor de inkooporder, terwijl het voor inkoop ook een handige functionaliteit zou zijn.
Hartelijke groet, Caroline Verel
Schadébo Den Bosch

afbeelding van Maurice Laan

Hoi Caroline, 

Inderdaad niet handig. Heb je het idea ook ingediend want dan kunnen wij er ook op stemmen...? Verder lijkt het mij handig om het aantal schermen van hetzelfde programma te maximeren. 

 

Vriendelijke groet,

Maurice