Live tegel: niet volledig leverbaar

Komt het voor dat logistieke medewerkers magazijnbonnen met een tekort afmelden?

Je kunt deze orderregels van niet volledig leverbare artikelen nu makkelijk inzichtelijk maken via een live tegel. De verkoop of customer service kan dan adequaat actie ondernemen en de klant hierover informeren.

We zien deze en andere situaties in de praktijkondersteuning en optimalisatietrajecten veelvuldig terugkomen. Zaken die zorgen voor inefficiencies en ontbrekende communicatie die invloed heeft op de leverbetrouwbaarheid en klanttevredenheid. 

Goed gebruik maken van de laatste functies binnen Agresso Wholesale / Unit4 Groothandel kan daarin ondersteunen. Alleen in de praktijk zijn niet alle klanten en gebruikers op de hoogte van alle mogelijkheden. Via ExpertPlace delen we graag onze praktijkervaring en kennis. We noemen dit vaak 'Kleine Moeite, Groot Plezier'.

Beter gebruik maken van (de combinatie) Query Designer, Informatieprofielen en Live tegels kan zorgen voor betere operationele informatievoorziening op de werkplek en de nodige optimalisaties in processen. Verbeterslagen die gerealiseerd worden met bestaande functionele mogelijkheden binnen de applicatie.

Geïnteresseerd in de achterliggende query voor de Live tegel: 'niet volledig leverbaar', stuur dan een kort berichtje via deze link. We nemen dan contact met je op hoe we de query / Live tegel kunnen uitwisselen.

Nog geen lid van Expertplace?

Geniet van alle voordelen die ExpertPlace te bieden heeft zoals het downloaden van kennisdocumenten, het geven van een reactie of het plaatsen en vinden van klussen en natuurlijk het directe contact met vakgenoten!

Nu registreren

Blijf op de hoogte

Je hoeft niet alles zelf te halen. We kunnen we het ook bij je brengen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we brengen je periodiek op de hoogte van de laatste kennisontwikkelingen en actuele discussies.

schrijf je in voor de nieuwsbrief