Indicatie en beveiliging onderhanden magazijnbon in extern systeem

In de praktijk zien we steeds vaker dat groothandels naast hun ERP-systeem met een WMS-systeem werken om hun specifieke magazijn en logistieke processen aan te sturen. We hebben hiervoor met het Dovetail integratieplatform ook al de nodige integraties kunnen realiseren tussen Kerridge Wholesale en WMS-oplossingen van bijvoorbeeld Vanboxtel en Ceyenne.

Het is in deze opzet belangrijk de gebruikers te ondersteunen om ongewenste handmatige mutaties te voorkomen. Op het moment dat magazijnbonnen voor het orderpicken aangeboden worden aan een extern systeem, bijvoorbeeld een WMS-systeem of scan-applicatie, dan is het aan te raden om in Wholesale een indicatie en een beveiliging te creëren. Door deze beveiliging te maken voorkom je dat een magazijnbon afgemeld wordt terwijl deze nog in behandeling is. Tevens is het handig om filters te maken op een status zodat je kunt zien in welke fase een magazijnbon is in het externe systeem.

Lees ons implementatiedocument hoe je dit kunt realiseren.

Downloads:

Nog geen lid van Expertplace?

Geniet van alle voordelen die ExpertPlace te bieden heeft zoals het downloaden van kennisdocumenten, het geven van een reactie of het plaatsen en vinden van klussen en natuurlijk het directe contact met vakgenoten!

Nu registreren

Blijf op de hoogte

Je hoeft niet alles zelf te halen. We kunnen we het ook bij je brengen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we brengen je periodiek op de hoogte van de laatste kennisontwikkelingen en actuele discussies.

schrijf je in voor de nieuwsbrief