Implementatiedocument Update 74 - ATP samengestelde producten

In update 74 heeft een grote ontwikkeling plaatsgevonden, genaamd ‘’ATP samengestelde producten’’. We hebben de functionele werking en de consequenties voor de programma's en processen onderzocht en gebundeld in een implementatiedocument. We zoomen daarin eerst kort in op de huidige werking van samengestelde producten (voor update 74) met de bijbehorende beperkingen daarvan, vervolgens kijken we naar de belangrijkste wijzigingen welke hebben plaatsgevonden in update 74.

Klanten die update 74 of toekomstige update vanaf 74 overwegen, moeten extra aandacht geven aan het zorgvuldig testen van deze update met de bedrijfsprocessen. In de Kerridge nieuwsbrief is hier ook al extra aandacht voor gevraagd.

Er is in totaal 5 sprints gewerkt aan de functionaliteit van ATP Samengestelde producten. Dit heeft veel impact op de werking van Kerridge Wholesale. Het heeft effect op 280 programma's binnen de applicatie. Klanten die samengestelde artikelen gebruiken moeten rekenschap nemen dat dit een grote impact kan hebben op bijvoorbeeld de integraties, query's, analytics en PIM-modellen.

Hieronder kunt u het implementatiedocument downloaden. In dit document ook een handige checklist, die gaat van informatieprofielen, de verschillende output formulieren, PNA/PSA-controle, databasewijzigingen tot de uitbreidingen en aanpassingen bij de verschillende koppelingen.

Om deze update in goede banen te leiden is het te adviseren om door Wholesale Consulting Group vooraf een inventarisatie te laten uitvoeren, begeleiding van de update te verzorgen en een controle toe doen na ingebruikname van update 74. Hiervoor kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens of bij uw vaste consultant.

E: [email protected]
T: +31 (0)6 19545901

Downloads:

Nog geen lid van Expertplace?

Geniet van alle voordelen die ExpertPlace te bieden heeft zoals het downloaden van kennisdocumenten, het geven van een reactie of het plaatsen en vinden van klussen en natuurlijk het directe contact met vakgenoten!

Nu registreren

Blijf op de hoogte

Je hoeft niet alles zelf te halen. We kunnen we het ook bij je brengen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we brengen je periodiek op de hoogte van de laatste kennisontwikkelingen en actuele discussies.

schrijf je in voor de nieuwsbrief