Gerichter adressen in Wholesale controleren

Groothandels die in de huidige dynamiek nieuwe klanten verwelkomen, nieuwe verkoopkanalen aanboren en in de directe distributie naar het eindstation daarbij het aantal (aflever)adressen verder ziet groeien, hebben de uitdaging om de juistheid van de adressen bij te houden. Om het gemakkelijker te maken hebben we een query ontwikkeld die gerichter de relevante adressen voor controle zichtbaar maken.

Vorig jaar in update 40 van Wholesale zijn wijziging doorgevoerd in de wijze waarop adressen worden vastgelegd. Hiervoor heeft Kerridge ook een controleprogramma gebouwd voor foutieve adressen. Dit programma is echter voor veel klanten onwerkbaar door de grote hoeveelheid niet in gebruik zijnde adressen. Om dit nu gerichter aan te pakken hebben we een query gemaakt waarin alleen actieve afleveradressen van actieve debiteuren staan.

Om de query in gebruik te nemen kun je deze importeren in de Wholesale-omgeving. Na het inladen van de query is het verstandig de filters door te lopen. Deze staan nu op cdadmin01 en Afleveradressen. Dit kan uiteraard aangepast worden.

Eenmaal ingesteld kun je de query opnemen in de scheduler of via informatieprofielen een querykaart te bouwen. Het kan tevens in CSV of XML worden geëxporteerd ofwel via een informatieprofiel rechtstreeks worden bekeken.

Geïnteresseerd in deze query (Adressen Check.xml), stuur dan een kort berichtje via deze link. We nemen dan contact met je op hoe we de query kunnen uitwisselen.

Nog geen lid van Expertplace?

Geniet van alle voordelen die ExpertPlace te bieden heeft zoals het downloaden van kennisdocumenten, het geven van een reactie of het plaatsen en vinden van klussen en natuurlijk het directe contact met vakgenoten!

Nu registreren

Blijf op de hoogte

Je hoeft niet alles zelf te halen. We kunnen we het ook bij je brengen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we brengen je periodiek op de hoogte van de laatste kennisontwikkelingen en actuele discussies.

schrijf je in voor de nieuwsbrief