Een aanpasbaar PDF-formulier ontwikkelen

Het is mogelijk binnen Unit4 Wholesale een formulier te ontwikkelen en daarin velden op te nemen die later aangepast kunnen worden.

Deze toepassing kun je bijvoorbeeld gebruiken bij het stroomlijnen van je retourprocedure. Je kunt een aanpasbaar PDF-formulier gebruiken zodat de klant de reden kan opgeven waarom een product teruggestuurd wordt. Deze informatie kan dan weer in de verkooporder geregistreerd worden.

Of denk bij een verkoopcontract aan de mogelijkheid om klanten extra informatie te laten invullen. Of bij het accepteren van een verkoopofferte kunnen klanten zelf de werkelijk gewenste aantallen en levertijden in de PDF invullen.

De mogelijkheden zijn legio en je ondersteunt de klant en je proces maximaal.

We geven in het onderstaande implementatiedocument uitleg hoe je deze 'Formcontrol' invulvelden in het formulierenprogramma kunt toepassen. We hebben in het document een retourformulier uitgewerkt.

Downloads:

Nog geen lid van Expertplace?

Geniet van alle voordelen die ExpertPlace te bieden heeft zoals het downloaden van kennisdocumenten, het geven van een reactie of het plaatsen en vinden van klussen en natuurlijk het directe contact met vakgenoten!

Nu registreren

Blijf op de hoogte

Je hoeft niet alles zelf te halen. We kunnen we het ook bij je brengen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we brengen je periodiek op de hoogte van de laatste kennisontwikkelingen en actuele discussies.

schrijf je in voor de nieuwsbrief