Docparser: nu ook meerdere lay-outs per relatie/parser mogelijk

Gebruikers van Docparser in combinatie met bijvoorbeeld de automatische PDF-verkooporderverwerking kunnen nu onder één en dezelfde Parser-ID (lees: dezelfde klantrelatie) verschillende scan lay-outs koppelen.

De uitbreiding is op dit moment in een beta-release beschikbaar gesteld door DocParser.

Zo kun je bijvoorbeeld bij een klant die naast reguliere verkooporders ook projectorders met een afwijkende lay-out instuurt, deze tweede lay-out ook in Docparser definiëren en vastleggen zodat ook deze projectorders automatisch worden gescand en verwerkt richting Unit4 Wholesale.

In de advanced settings van Docparser kun je nu kiezen voor een 'Parse multiple document layouts'.

In de model layout routing kun je de verschillende lay-out varianten verder configureren en de condities inbouwen wanneer welke scan lay-out van toepassing is.

Gebruikers van Docparser die deze uitbreiding kunnen gebruiken maar nog vragen hebben, kunnen uiteraard contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel op +31 (0)6 50250429.

Nog geen lid van Expertplace?

Geniet van alle voordelen die ExpertPlace te bieden heeft zoals het downloaden van kennisdocumenten, het geven van een reactie of het plaatsen en vinden van klussen en natuurlijk het directe contact met vakgenoten!

Nu registreren

Blijf op de hoogte

Je hoeft niet alles zelf te halen. We kunnen we het ook bij je brengen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we brengen je periodiek op de hoogte van de laatste kennisontwikkelingen en actuele discussies.

schrijf je in voor de nieuwsbrief