Bewaking en uitputting van verkoopcontracten

Na het afsluiten van een verkoopcontract met een klant wil je deze 'verkopen in de tijd' in de praktijk natuurlijk ook daadwerkelijk realiseren, tenslotte bepaal je op basis van deze contracten ook je verkoopprognoses, inkoopvolumes en voorraadniveaus. Het monitoren van de contractenportefeuille is echter een behoorlijke uitdaging voor veel bedrijven.

Hoe kunnen live tegels en analytics ondersteunen in het bewaken en uitputten van deze verkoopcontracten?

We gaan er in dit item vanuit dat de mogelijkheden van de module bekend zijn en richten ons op de gemaakte query's en live tegels voor de bewaking van contracten en maken daarnaast ook gebruik van Wholesale Analytics.

In het hieronder te downloaden kennisdocument hebben we het allemaal op een rij gezet.

Heb je hier nog vragen over, dan kun je uiteraard ook direct contact opnemen. Ik ben te bereiken via [email protected] of via de mobiel op 06 53139380.

Downloads:

Nog geen lid van Expertplace?

Geniet van alle voordelen die ExpertPlace te bieden heeft zoals het downloaden van kennisdocumenten, het geven van een reactie of het plaatsen en vinden van klussen en natuurlijk het directe contact met vakgenoten!

Nu registreren

Blijf op de hoogte

Je hoeft niet alles zelf te halen. We kunnen we het ook bij je brengen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we brengen je periodiek op de hoogte van de laatste kennisontwikkelingen en actuele discussies.

schrijf je in voor de nieuwsbrief