Bekijk het tweede webinar Wholesale Analytics Cloud

Volg het tweede webinar van de Qlik Sense oplossing voor de groothandel en maak je eigen dashboards

Op dinsdag 29 oktober organiseerden we het tweede webinar rondom de Wholesale Analytics Cloud oplossing. In ongeveer 30 minuten maken we een verdieping hoe je op basis van het krachtige datamodel en de intuïtieve Qlik Sense functies ook zelf snel dashboards kunt bouwen.

We hebben dit webinar ook opgenomen. Hieronder kun je het webinar terugkijken op een moment dat het jou het meest schikt.

Het webinar geeft antwoord op de vragen:

  • Hoe je op basis van het bestaande datamodel gebruik kunt maken van de vele beschikbare dimensies en metingen;
  • Hoe je filters kunt toevoegen;
  • Hoe je overzichten uit andere dasboards kunt kopiëren naar je eigen dashboard;
  • Hoe Qlik Sense gebruikers intuïtief helpt met het vinden van de gewenste dimensies en metingen en hoe de applicatie helpt om de juiste visualisaties te maken.

Kortom, ben je op zoek naar een (nieuwe of vervangende) business intelligence oplossing waarbij je de mogelijkheid hebt om snel aan de slag te gaan in databedreven ondernemen? Bekijk dan ook dit tweede webinar.

Of ga via deze link direct naar YouTube en bekijk het opgenomen webinar op het YouTube kanaal.

Heb je hier nog vragen over, dan kun je uiteraard ook direct contact opnemen. Ik ben te bereiken via [email protected] of via de mobiel op 06 13343057.

Het eerste webinar met de introductie naar Wholesale Analytics Cloud nog niet bekeken? Bekijk deze dan eerst hier.

Nog geen lid van Expertplace?

Geniet van alle voordelen die ExpertPlace te bieden heeft zoals het downloaden van kennisdocumenten, het geven van een reactie of het plaatsen en vinden van klussen en natuurlijk het directe contact met vakgenoten!

Nu registreren

Blijf op de hoogte

Je hoeft niet alles zelf te halen. We kunnen we het ook bij je brengen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we brengen je periodiek op de hoogte van de laatste kennisontwikkelingen en actuele discussies.

schrijf je in voor de nieuwsbrief