Bakeplus neemt eigen datapool in gebruik

Bakeplus, een vooraanstaand leverancier van een groot assortiment voor bakkers, banketbakkers, patissiers, ijsbereiders en food bedrijven, heeft haar eigen datapool met productinformatie aangelegd in samenwerking met Wholesale Consulting Group.

Vanwege de ambitie van Bakeplus om haar online dienstverlening verder te laten groeien werd de noodzaak om regie te nemen in het beheer van complete en actuele productinformatie steeds groter.

Om dit voor elkaar te krijgen wilde men een oplossing die flexibel genoeg was om geheel naar wens vorm te geven. Tevens was er de noodzaak om een volledige interface met het Unit4 Wholesale backoffice systeem te realiseren en diverse integraties met het e-commerce systeem. Tenslotte is er binnen de foodbranche reeds een datapool beschikbaar genaamd PS in Foodservice waar veel fabrikanten productinformatie in publiceren. Beeyond PIM bleek de oplossing te zijn die aan al deze wensen voldeed en werd in korte tijd geïmplementeerd.

Bakeplus heeft besloten haar eigen datapool te gaan beheren en tegelijkertijd de datapool van PS in Foodservice te omarmen. Dit proces is nu geheel geautomatiseerd en vergt verder geen inspanning meer. Tevens breidt Bakeplus haar datapool uit met aanvullende producten en bijbehorende productinformatie die relevant is voor verdere online groei.

Nog geen lid van Expertplace?

Geniet van alle voordelen die ExpertPlace te bieden heeft zoals het downloaden van kennisdocumenten, het geven van een reactie of het plaatsen en vinden van klussen en natuurlijk het directe contact met vakgenoten!

Nu registreren

Blijf op de hoogte

Je hoeft niet alles zelf te halen. We kunnen we het ook bij je brengen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we brengen je periodiek op de hoogte van de laatste kennisontwikkelingen en actuele discussies.

schrijf je in voor de nieuwsbrief