Artikeldata leveren - Klanten binden

Veel groothandels worstelen met het op de juiste manier voorzien van voorraadinformatie aan alle verkoopkanalen. De grote diversiteit in formaten, verschillen in frequentie en andere eisen van platformen zorgen ervoor dat een groot deel van de dag verkoopkanalen manueel van informatie worden voorzien.

Voor een aantal relaties hebben wij daarom een voorraadfeed ontwikkeld gebaseerd op de REST-API's van Kerridge Wholesale. De eerste stap in de ontwikkeling van een voorraadfeed is vast te leggen welke voorraad u met uw kanalen wilt delen. Is dat de beschikbare voorraad volgens de ATP of moeten toekomstige reserveringen en inkooporders hier bijvoorbeeld van af.

De volgende stap is de feed qua attributen zo breed mogelijk op te zetten dat alle kanalen vanuit dezelfde hoofdstroom kunnen worden voorzien van data. Als de hoofdstroom de juiste data bevat is de snelweg af en kunnen de afritten worden gemodelleerd. Om dit te realiseren worden specifieke regels in de mapping opgenomen (denk aan afronding van aantallen of platformspecifieke regels omtrent beschikbaarheid) en wordt de wijze van communicatie en het formaat (EDIFACT, XML, CSV) van het bericht bepaald. Een nieuw kanaal toevoegen is dan alleen nog het maken van een afrit! Ook de consistentie van uw data over al uw verkoopkanalen is door de centrale logica beter geborgd.

Geïnteresseerd? Stuur dan een kort berichtje via deze link. We nemen dan contact met je op om jouw situatie te bespreken.

Nog geen lid van Expertplace?

Geniet van alle voordelen die ExpertPlace te bieden heeft zoals het downloaden van kennisdocumenten, het geven van een reactie of het plaatsen en vinden van klussen en natuurlijk het directe contact met vakgenoten!

Nu registreren

Blijf op de hoogte

Je hoeft niet alles zelf te halen. We kunnen we het ook bij je brengen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we brengen je periodiek op de hoogte van de laatste kennisontwikkelingen en actuele discussies.

schrijf je in voor de nieuwsbrief