Alles-in-één analytics vanuit de cloud

In gesprekken met groothandelsorganisatie zien we een terugkerend behoefte aan betere stuurinformatie. Dit gaat verder dan de bestaande rapportage mogelijkheden. Organisaties zien de noodzaak om data beter te leren analyseren en hier nieuwe waarde uit te halen. Daar heb je wel moderne business intelligence of analytics applicaties voor nodig die de berg aan data begrijpelijk kan presenteren en breed in de organisatie gebruikt kan worden. De stuurinformatie moet bij voorkeur realtime, intuïtief en visueel aantrekkelijk op de werkplek beschikbaar zijn.

Met Wholesale Consulting hebben we de afgelopen maanden gewerkt aan een analyse oplossing op basis van moderne Qlik Sense technologie, die geleverd wordt vanuit de cloud. De omgeving is voorzien van een kant-en-klaar datamodel en intuïtieve dashboards gebaseerd op de behoefte van een groothandel. Stuurinformatie op het gebied van verkoop, inkoop, logistiek en financieel. Het volledige aanbod in een alles-in-één abonnement, afgenomen als een dienst.

De huidige analytics-oplossingen vragen voor de individuele groothandel een flinke investering die vaak als te hoog ervaren wordt en qua doorlooptijd en innovatie niet of nauwelijks op de schouders van één groothandel gedragen kan worden. De behoefte aan een eigen afgeschermde analytics-oplossing die daarnaast wel veel resources en ontwikkelingen deelt onder meerdere klanten/gebruikers kan een uitkomst bieden. Hierdoor kan tegen lagere gebruikskosten gewerkt worden met innovatie analytics. Daarnaast worden investeringen in verdere ontwikkelingen slim gedeeld.

Om deze mogelijkheid te bieden zijn we gestart met de ontwikkeling van Wholesale Analytics Cloud.

Lees verder over Wholesale Analytics Cloud

Nog geen lid van Expertplace?

Geniet van alle voordelen die ExpertPlace te bieden heeft zoals het downloaden van kennisdocumenten, het geven van een reactie of het plaatsen en vinden van klussen en natuurlijk het directe contact met vakgenoten!

Nu registreren

Blijf op de hoogte

Je hoeft niet alles zelf te halen. We kunnen we het ook bij je brengen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we brengen je periodiek op de hoogte van de laatste kennisontwikkelingen en actuele discussies.

schrijf je in voor de nieuwsbrief