Afdrukken pakbon rechtstreekse levering

Met de opkomst van internet en de versnelling in de logistieke stromen komen directe leveringen steeds vaker voor en komen daardoor de artikelen niet in alle gevallen meer via het magazijn van de groothandel bij de (eind)klant.

Hoe kun je dan toch een pakbon uit Unit4 Wholesale afgedrukt krijgen?

Wij hebben regelmatig de vraag gekregen of er ook een pakbon kan worden afgedrukt van een directe levering. In eerste instantie dachten wij dat dat niet mogelijk was totdat een klant ons erop wees dat hij wel een mogelijkheid had gevonden. Dus mocht u een pakbon van een directe levering willen afdrukken volg dan de volgende stappen.

In het hieronder te downloaden kennisdocument hebben we het uitgewerkt.

Heb je hier nog vragen over, dan kun je uiteraard ook direct contact opnemen. Ik ben te bereiken via [email protected] of via de mobiel op 06 53139380.

Downloads:

Nog geen lid van Expertplace?

Geniet van alle voordelen die ExpertPlace te bieden heeft zoals het downloaden van kennisdocumenten, het geven van een reactie of het plaatsen en vinden van klussen en natuurlijk het directe contact met vakgenoten!

Nu registreren

Blijf op de hoogte

Je hoeft niet alles zelf te halen. We kunnen we het ook bij je brengen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we brengen je periodiek op de hoogte van de laatste kennisontwikkelingen en actuele discussies.

schrijf je in voor de nieuwsbrief