Webinar Wholesale Analytics Cloud Introductie

Analytics dashboard

Maak via ons webinar kennis met de Qlik Sense oplossing voor de groothandel.

Op donderdag 10 oktober, 10.00 uur organiseren we een webinar waarmee je in ongeveer 25 minuten een introductie krijgt in onze alles-in-één data-analyse oplossing: Wholesale Analytics Cloud.

Wholesale Analytics Cloud is gebouwd met Qlik Sense technologie, geleverd als een Software-as-a-Service. Het is een moderne business intelligence omgeving met een reeds ontwikkeld datamodel en kant-en-klare dashboards, gevoed met data uit Unit4 Wholesale. 

De dashboards zijn ontwikkeld met de informatiebehoefte van de groothandel in het achterhoofd en biedt stuurinformatie op het gebied van verkoop, inkoop, logistiek en financieel.

Het webinar geeft antwoord op de vragen:

  • Hoe het (platform)concept is opgezet;
  • Hoe we daarin de samenwerking en krachten bundelen;
  • Welke voordelen dit biedt voor de groothandel, en specifiek de Unit4 Wholesale ERP gebruiker;
  • En hoe de oplossing werkt (we nemen je ter introductie mee in de beschikbare verkoop dashboards en laten zien hoeveel standaard stuurinformatie al aanwezig is).

Kortom, ben je op zoek naar een (nieuwe of vervangende) business intelligence oplossing waarbij je de mogelijkheid hebt om snel aan de slag te gaan in databedreven ondernemen? Neem dan deel aan dit leerzame webinar.

Datum: 
10/10/2019 - 10:00 tot 10:30

Nog geen lid van Expertplace?

Geniet van alle voordelen die ExpertPlace te bieden heeft zoals het downloaden van kennisdocumenten, het geven van een reactie of het plaatsen en vinden van klussen en natuurlijk het directe contact met vakgenoten!

Nu registreren